Esther Even

Esther is sinds 2011 Praktijkeigenaar en Kinder – Jeugdtherapeut en EMDR practitioner bij IN JE SAS.Vanuit IN JE SAS zet ze zich in voor het individuele kind / jongere.
Tevens begeleidt ze leerkrachten en groepen om een positief groepsklimaat te creëren middels de trainingen IN JE SAS met de KLAS. Zij geeft workshops en trainingen voor schoolteams met inzet op een veilig pedagogisch klimaat.  Esther is naast haar werk voor IN JE SAS schoolcoach Passend Onderwijs voor een SamenWerkingsVerband voor 120 basisscholen in TwenteNoord.

Esther is Kinder & Jeugdtherapeut, EMDR practitioner, Registertherapeut (PBSK),Gedragsspecialist, Remedial Teacher, Master Special Educational Needs, Ambassador Kids Skills, Trainer Rots & Water, Matrixcoach, Leefstijltrainer en PBS-coach.

Heleen Oude Lansink

Heleen is Kinder -en Jeugdcoach en inzetbaar voor de individuele begeleiding van kinderen en jongeren van 12 tot 20 jaar (en hun ouder(s)). Heleen werkt al 10 jaar voor IN JE SAS en heeft vanuit haar rijke ervaring en kennis en uitgebreide C.V. al vele kinderen en jongeren mogen begeleiden. Heleen is naast haar werk als Kinder -en Jeugdcoach, adjunct- directeur en zorg-coördinator op een V.O. school voor Speciaal Onderwijs. Heleen werkt vaak op de maandagavond.

Heleen is Kinder-en Jeugdcoach, Gedragsspecialist, Master Special Educational Needs, Ambassador Kids Skills & Mission Possible en Trainer Rots en Water en zorg-coördinator adjunct-directeur op een V.O. school.

Herma de Jong

Herma is Kinder- & Jeugdtherapeut en inzetbaar voor de individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Zij heeft veel ervaring met de begeleiding van hoogbegaafde kinderen en zet veel creatieve mogelijkheden in tijdens de sessies. Herma is naast haar werk als Kinder -en Jeugdtherapeut Ambulant Begeleider Passend Onderwijs op veel basisscholen in Hengelo en omgeving.

Herma is Kinder- & Jeugdtherapeut, Psychosociaal therapeut, Registertherapeut (PBSK) , Beeldcoach en Master Special Educational Needs

Ellen Visschedijk

Ellen is Sociale Vaardigheidstrainster van onze groepstrainingen:
– Zo IN JE SAS voor kinderen van groep 5
– Zo IN JE SAS voor kinderen van groep 6 /7

Ellen heeft zich het laatste jaar geschoold als coach Kids Skills& Mission Possible.
Zij geeft op de woensdagmiddag  MINDFULLNESS-training in kleine groepjes : AANDACHT WERKT

Ellen is geschoold Sociaal Pedagogisch Werkster en Activiteitenbegeleidster en heeft ervaring en kennis in de begeleiding op psychosociaal gebied
Zij is het creatieve brein en begeleidster van de Creatieve Workshops:
– Krachtarmband
– Meidenvenijn

Naast haar werkzaamheden voor IN JE SAS  is zij activiteitenbegeleidster bij Humanitas en
oprichter van NIKS (Netwerk/Inspiratie, Kwaliteit, Samenwerken).

Erna Nijeboer, Pieter & Harry

Erna met Pieter en Harry zijn samen een team. Coach Erna haar Australian Labradoodles begeleiden cliënten bij de aanpak bij HONDEN-ANGST of bij andere terugkerende ANGSTEN. Pieter en Harry kunnen daarnaast ingezet

worden om meer plezier te krijgen in het leren LEZEN. Pieter is naast de werkzaamheden bij IN JE SAS schoolhond op een basisschool in Almelo. Pieter ondersteunt bij moeilijke gesprekken, weerbaarheidstrainingen, en als lees-en troosthond. Erna is 27 jaar leerkracht op deze basisschool.
Erna & haar honden zijn een Gecertificeerd Animal Assisted Interventions (AAI) team. Pieter en Harry zijn gecertificeerde therapiehonden via opleidingen en cursussen bij o.a. Pets4Care

E. contact@sovainjesas.nl
IN JE SAS
Plutostraat 1
7622 VR Borne