Ervaringen

Voortgezet praktijkonderwijs – Bonhoeffer college

In je Sas is uitstekend in staat om de vraagstelling van een school boven tafel te krijgen en deze te vertalen naar praktische en uitdagende scholing.
Er is uitgebreide kennis op het gebied van sociaal-emotionele vaardigheden en hoe je met elkaar als professionals kunt werken aan een positief (pedagogisch) schoolklimaat.
In de praktijk merk je dit door de “aha-erlebnis bij collega’s, het enthousiasme bij de deelnemers en de concrete plannen die de bijeenkomsten opleveren.”
Een en ander verloopt in een ontspannen en veilige sfeer.

met vriendelijke groet,

Martijn Schrijver

Teamleider onderbouw Vlierstraat PrO

Ellis Sanders

Esther en Heleen hebben bij ons op school met een aantal groepen met het traject “IN JE SAS met de klas” hele mooie resultaten geboekt. Ik werd daar met nog twee collega’s zo enthousiast van dat we de leerkrachtcursus gevolgd hebben. Deze tweedaagse training is één en al praktisch bezig zijn! De SAS-box biedt al het materiaal dat je nodig hebt hierbij en ziet er geweldig mooi uit. We zijn nu volop bezig dit zelf toe te passen binnen onze school en vinden het grote meerwaarde hebben om op deze manier met gedrag binnen de groepen bezig te zijn! Fijn ook dat we altijd een beroep op de professionaliteit van Esther en Heleen kunnen doen als we ergens tegenaan lopen.

Remko Horstink

Vorig jaar heb ik met mijn klas het traject ‘In je Sas met de klas’ gevolgd. Esther heeft de trainingen verzorgd. Waar de klas begon als ‘de pittige klas’ van de school, eindigden ze in een van de fijnste klassen die ik heb meegemaakt. Recent heb ik zelf de training tot trainer ‘In je Sas met Zus en Sas’ gevolgd voor groep 3 en 4. Ook deze eendaagse training werd door Esther verzorgd. Ik ben inmiddels begonnen in mijn groep 4. De kinderen zijn razend enthousiast, en de meester ook!

Monique Hoekstra

Onze zoon is door de hulp van Herma veel zelfverzekerder geworden. Hij heeft geleerd dat hij er mag zijn, ook al voelt hij zelf soms dat hij anders is. Super om te zien wat hij eraan gehad heeft en hoe hij het toepast. Dit heeft geholpen met de overgang naar de brugklas om vrienden te maken. Ik kan het iedereen aanraden.

Patrick te Wierik

Onze dochter is door de training sterker geworden. Ze is geduldiger geworden en denkt eerst na voordat ze reageert. Wij hebben geleerd om meer te luisteren naar ons kind.

Ervaringen toevoegen