Krachtarmband individueel

Maak individueel een krachtarmband n.a.v. een thema

Maak je eigen KRACHT-armband in verbinding met de ander. Elk kind wil trots zijn, creëren en van betekenis zijn. Dat kan tijdens deze gezellige workshop. Ieder op zijn /haar eigen manier.
Aan de slag met een stuk echt leer, naald, draad metaal en slagletters om een eigen krachtarmband te maken. Ellen zet in en daagt uit op ieders krachten en talenten.

Het kind /de jongere komt niet alleen naar deze workshop maar samen met ouder, opa, oma, broer, zus of ander belangrijke persoon. Ieder maakt zijn/haar eigen armband met een persoonlijk KRACHTWOORD. Dit KRACHTWOORD heeft betekenis, geeft kracht, ter ondersteuning of als reminder op lastige momenten of bij moeilijke keuzes. De aandacht in de workshop ligt tevens op de positieve communicatie en binding als tweetal.

In deze individuele workshop krijgen jullie de volledige aandacht en we richten ons samen op de positieve binding tussen het kind/de jongere en de ander. De workshop wordt in gezet als middel en kan ondersteunend zijn bij een thema wat speelt in het leven van je zoon/dochter. Het kan ook een eigen gekozen thema in het leven zijn wat belangrijk is voor de opbouw van IK -sterkte of het omgaan en uiten van emoties. Bijvoorbeeld : Verlies van een dierbare, echtscheiding, verbetering in contact en verbinding tussen ouder en (bonus) kind/jongere.

Jullie kunnen zelf vooraf aangeven wat voor jullie belangrijk is om als tweetal SAMEN in jullie KRACHT te komen of te blijven. Dan kan het doel plezier en aandacht voor elkaar een mooi uitgangspunt zijn.

Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn, plezier en tijd voor jezelf en met elkaar staat bovenaan. Na afloop gaan jullie naar huis met je eigen armband en positieve energie.

Aanbod is bedoeld voor:

Kind/jongere samen met – ouder, (bonus) ouders

  • broer/ zus
  • opa/oma
  • vriend/ vriendin
  • belangrijke persoon
  • ……………..

Trainingsinformatie

Kind/jongere samen met een voor hem/haar belangrijk persoon

In overleg

1,5 uur

Esther

Ellen

€ 30,-
Materiaal