Krachtarmband therapeutische sessie

Krachtarmband maken aansluitend aan de therapeutische sessies

Maak je eigen KRACHT-armband in verbinding met de ander. Elk kind wil trots zijn, creëren en van betekenis zijn. Dat kan tijdens deze gezellige workshop. Ieder op zijn /haar eigen manier.
Aan de slag met een stuk echt leer, naald, draad metaal en slagletters om een eigen krachtarmband te maken. Ellen zet in en daagt uit op ieders krachten en talenten.

Het kind /de jongere komt niet alleen naar deze workshop maar samen met ouder, opa, oma, broer, zus of ander belangrijke persoon. Ieder maakt zijn/haar eigen armband met een persoonlijk KRACHTWOORD. Dit KRACHTWOORD heeft betekenis, geeft kracht, ter ondersteuning of als reminder op lastige momenten of bij moeilijke keuzes. De aandacht in de workshop ligt tevens op de positieve communicatie en binding als tweetal.

Deze eenmalige workshop met ouder en kind/jongere kan tevens als (extra) sessie vanuit de kindertherapie worden ingezet. Tijdens de sessies van IN JE SAS is het kind/de jongere met zijn/haar eigen doel en wensen aan de slag gegaan d.m.v. gesprek en oefeningen. Deze sessie kan in overleg worden ingezet als tussensessie of als afsluiter van de individuele sessies.

Trainingsinformatie

Kind/jongere samen met ouder

In overleg

1,5 uur

Esther

Ellen

€ 82,- voor 2 personen
Materiaal

Individuele Kinder en Jeugdtherapie wordt veelal ( gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekraar.
In uw polis kunt u onder het kopje complementaire of alternatieve zorg mogelijk al iets vinden betreft uw vergoeding.

Tip : Neem contact op met uw zorgverzekeraar en geef onze juiste AGB codes door.

Klik hier voor een overzicht van de kosten en vergoedingen